O-STOCKS

SER DIFERENT ÉS BO?

Per la presentació de la marca és molt important tenir en compte el ‘storytelling’. Aquest consisteix en arribar al públic mitjançant una història que capti l’atenció i emocioni més enllà del producte.

Presentar un producte de forma normal farà que aquest es quedi com eaixò, un simple producte, ja sigui més útil o menys, però no es podrà profunditzar més enllà. Si arribem a l’apartat de les emocions i podem fer que aquestes es relacionin amb el nostre producte, estarem arribant de forma correcte al públic.

Per aquesta raó, mitjançant una història de reflexió vull arribar al públic, sense oblidar-me de la meva marca. És molt important que es puguin conectar entre sí i crec que ho he aconseguit.

Aquest ha sigut el text de la meva presentació: 

O-STOCKS


Ser diferent es bo?


Ser diferent és bo? La meva resposta i segurament la de tots, seria que sí, que ser diferent és el que et fa especial o alguna cosa bastant similar. Però molts cops a la gent diferent se la caracteritza per rara i se’ls aparta perquè no són com els altres.
Quan jo era petit no m’agrada vestir com tothom, tanmateix ho feia perquè pensava que portar una dessuadora o unes sabates diferents faria que els meus companys m’apartessin. Llavors he viscut bastant de temps vestint d’una forma que no era la meva.

Vestir diferent no vol dir que m’agradi vestir de forma extravagant o que destaqui, simplement vol dir que quan et miris al mirall, el que està davant és la persona que tu vols que sigui, no la que creus que els altres acceptaran.

Aquesta batalla la tenim tots en el nostre dia a dia; per la roba, pel pentinat, pels gustos…
Sempre he sentit que no era qui realment volia ser per por i això és una cosa que cap persona ha de fer. No ha sigut fins al dia d’avui, en part gràcies a aquesta marca, que he pogut anar desvelant qui sóc.

Si parlem de vestir, la forma de vestir de cada persona expressa en gran part la seva personalitat, i passem de simplement portar roba o sabates a ensenyar una part de nosaltres (si fem aquest clic que acabo de mencionar).

La roba passa a ser un element de luxe o que ens identifica quan li donem valor sentimental i apreciem més enllà del que veiem.

Personalment, em queda molt per acabar ensenyant el meu autèntic jo, sigui perquè encara no em conec o per por, però no tinc cap dubte que he començat un camí que no té marxa enrere.
Aquest camí ha començat amb aquesta marca, el que he volgut transmetre a partir d’aquesta història es reflecteix amb O-STOCKS (apareix en pantalla la meva marca), a mi m’ha servit per ser jo mateix i mostrar-me sense pors i espero que a vosaltres també.

M20 MARCA 09 Presentació

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *