Quin és el proposit de la moda?

En aquest apartat s’ha treballat la presentació del manual de marca i de la marca en general. No s’ha realitzat realment, però s’ha fet el plantejament i escrit que es seguiria en cas d’haver-la de realitzar.

Aquest ha sigut el text que s’ha seguit amb el respectiu vídeo, on s’ajunta la presentació amb el manual, per poder veure com ha quedat:

Molta gent creu que la moda és simplement seguir les tendències de roba perquè en aquell moment és el que mola més. Però, personalment, jo defineixo la moda com una part de nosaltres, tothom adapta una moda diferent que li agrada i que el representa. Així doncs, la nostra forma de vestir, en gran part, expressa com som i pot arribar a ser un petit reflex de la nostra personalitat.

Tothom té por a ser diferent i a ser apartat per destacar (no de manera extravagant, sinó per seguir un camí diferent). Jo he viscut aquesta por molts anys i ara penso: quina sort d’haver pogut seguir el meu propi camí (que encara em queda molt) i quina poca importància té ‘ser diferent’.

I és que al final he arribat a la conclusió que l’important és sentir-se bé amb un mateix i deixar enrere els pensaments dels altres, així que visc la meva pròpia moda, no la dels altres o la que els altres els hi agradaria o veurien més adient per mi.

Les Sneakers són un estil de vida quan pots veure més enllà de la vamba. Per molts és un sentiment que els permet reflectir els seus valors i la seva personalitat.

O-STOCKS és una marca de revenda de Sneakers, però no una simple pàgina més, O-STOCKS va més enllà.
Ser valent no és innat, és una opció i, tant aquest manual com tota la marca van dirigits a aquelles persones que han decidit ser-ho i es poden mostrar sense pors.

Tots els valors estan representats en totes les seves accions, com pot ser en aquest manual: els colors escollits, el tractament dels elements, el material, la distribució, etc. creen un sentiment i uns valors que fa que identifiquis i destaquis O-STOCKS sobre els altres.

M20 Manual 11 Preparació de material per a la presentació a client

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *