MÀRQUETING O-STOCKS

En aquest apartat es farà tota la campanya de màrqueting que s’ha dividit amb tres apartats:

BLOG

Per una banda, s’ha creat un blog per ensenyar diferents apartats de la marca i noves noticies, per tal de mantenir una pàgina web que es vegi actualitzada i poder donar una imatge més propera de la marca. Així doncs, hem començat amb 5 entrades que expliquen diferents partats d’O-STOCKS:

XARXES SOCIALS

També s’ha hagut de crar una xarxa social on s’hi ha desenvolupat contingut. Aquest tipus de màrqueting és necessari per crar una conexió més vertical entre la marca i el consumidor, així es dona una imatge més propera.

MAILCHIMP

Per últim, s’ha desarrollat un correo publicitari per enviar als nostres clients. Per fer-ho, s’ha utilitzat Mailchimp, una pàgina web que esta feta especificament per fer màrqueting amb correo electrònic. Amb accions anteriors de recollida de dades (compra a la web, webinars, visites a la pàgina…), s’aconsegueixen mails de diferents clients, els quals reben aquesta publicitat.

Així doncs, éssent el primer cop que s’utilitza aquesta app, s’ha creat una conta de 0. Iniciant aquesta web, s’ha hagut de canviar l’hora a la zona horaria de Madrid y el tipus de data (dd/mm/yyyy 24h).

Un cop fet això, s’han afegit els contactes (3 mínim) i ja s’ha creat el correo. Un cop enviat, es visualitzaria d’aquesta forma:

M20 ECOMERCE 09 Màrqueting

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *