WORDPRESS: Instal·lació i configuració de Woocommerce

Un cop agafats els camins de la pàgina web, toca començar amb la creació de la mateixa.

Domini i pluguins

Primerament, s’ha creat el domini de la marca: ostocks.otgeresteve.com. Un cop creat aquest, s’ha instal·lat la plantilla de la web (en el nostre cas la Vilva) i, seguidament, s’han instalat els pluguins necessaris i imprescindibles, els quals han sigut aquests:

  • WooComerce
  • Akismet Anti-Spam
  • Elementor
  • UpdraftPlus – Backup/Restore
  • Yoast SEO
  • Google Analytics
  • JetPack

Tots aquests aquests pluguins ja han sigut utilitzats anteriorment en els altes WordPress, excepte el de WooComerce i el de Yoast SEO.

El pluguin de WooComerce serveix per poder fer que els usuaris que visitin la nostre web, puguin comprear a trevés d’ella, a més, també l’adapta.

D’altra banda, el Yoast SEO serveix per poder millorsr tots els aspectes posibles del posicionament de la pàgina web i poder organitzar i analitzar les pàgines i artícles de la web.

Arquitectura web

Un cop instalats i activats els pliguins, s’ha creat i distribuit l’arquitectura de la web. Primerament s’han creat els menús, on s’han fet dos menús: el menú principal, per ficar l’about, el blog i la tenda i, d’altra banda, un menú per poder contactar i accedir a la sessió.

Després dels menús s’han acabat de distribuïr els altres elements, com per exemple el carrito i les cookies + privacity i els social media, que s’han afegit el footer.

Site Kit

El site kit serviex per poder analitzar la situació de la web, veient les visites i poden treure la millor rendibilitat posible.

Per fer-ho s’han afegit diferents serveis, com per exemple: 

Search console: un servei gratuït de Google que ajuda a supervisar, mantenir i solucionar els problemes d’apreciació del lloc web en els resultats de la Búsca de Google.

AdSense: una solució senzilla i gratuïta amb què pot obtenir ingressos. Només cal que publiqueu anuncis juntament amb el vostre contingut en línia. Amb AdSense podeu mostrar als visitants del vostre lloc web anuncis rellevants i atractius, i fins i tot personalitzar-los perquè el disseny s’ajusti al del seu lloc web.

Analytics: amb ell es posible monotitzar el perfil dels que accedeixen al nostre lloc web, pàgines més visitades, conversions, dispositius, ciutats i altres dades.

Cupones

Per últim, també s’han creat cupons de descompte pels productes de la web (apartat següent), primer s’han afegit al wordpress i després s’ha creat un de forma física amb Illustrator, el qual contenia un qr que porta directament a la web.

pluguins

CAPTURAS DE PANTALLA

en el apartado de Marketing, vamos a cupones y añadimos nuevo

afegir les etapes que hem fet per la part de produccio industrial

gantt: document on expliquem les desviacions

el manual son 10000 exemplars

 

PRESUPOST INDUSTRIAL

ES FA AMB EL EXCEL DE M04, S’HA DOMPLIR LA PESTANYA DEL PRESSUPOST – S’HA D’ARGUMENTAR EL PREU UNITARI QUE SURTI.

PREPARACIO DE LA PRESENTACIO: PLANTEJAMENT DEL QUE FARIEM A LA PRESENTACIO (UN GUIO) CONSELL: FER UN VIDEO COM VAM FER PER LA MARCA

M20 ECOMERCE 05 Instal·lació i configuració de Woocommerce

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *