ECOMMERCE O-STOCKS

En aquest apartat, ens comencem a documentar per la creació d’una pàgina web amb condicions, que tingui tots els apartats necessaris per crear un E-commerce.

Primerament, es cercaran diferents referències, per així poder començar a agafar una direcció i enfocar-nos en una idea més concreta. Per fer-ho s’ha utilizat el Pinterest i Trello, agafant totes les referències posibles.

És important recordar que no es poden oblidar els productes que estem venent ni els valors que volem transmetre, com tampoc la línea que ja s’ha seguit amb la creació de la marca i el seu manual. Si aquests apartats no es tenen en compte, no arribarem de forma correcte al públic ni encaixarà tot el conjunt de forma homgenia.

PINTEREST I TRELLO

Un cop agafades les idees, s’ha començat a buscar les nostre propies plantilles que ens permetin tenir el nostre E-commerce.

A part, també es poden agafar diferents referències d’altres pàgines web, ja sigui del nostre sector com d’altres sectors que tinguin la pàgina web distribuida d’una forma que sembli adïent per la nostre pàgina.

Per exemple, Restocks ens serviria, ja que tant la seva organització de la web com els productes que ofereix poden ser molt útils. Restocks no utiliza cap plantilla de WordPress, però podem agafar referències per que ajudin.

Plantilles

Utilitzarem WordPress i les plantilles escollides han de ser gratuïtes. Això complica ja que impedeix certes funcions i estructures, llavors s’hauran d’adaptar a les condicions.

A contnuació es mostraran i comentaran les diferents opcions que s’han valorat:

Ryan Boxed

Com ja s’ha comentat, hem de transmetre uns valors concrets. Aquesta plantilla els representaria bastant bé. És bastant interessant, sobretot perquè la seva distribució facilita els ‘call to action’.

Experon Business

Aquesta plantilla és veu bastant bàsica, perfecte per transmetre els valors que volem representar. Tot i veure’s bàsica, t’he fets diferencials (essencial, i més si parlem de plantilles gatuïtes), com poden ser la distribució dels elements i posició del menú.

Spicy Recipe

Una plantilla molt bona per voler presentar els productes. A més, té un cercador, essencial per la pàgina web. No obstant, la seva distribució no representa del tot el que busquem amb els nostres valors.

Shoper

Aquesta plantilla amb els seu propi nom ja ens indica que per temes de E-commerce ens anirà bé. Més enllà d’això, té una distribució que no convenç al 100%, tanmatix, pot ser molt optima i s’ha de tenir en compte.

Vilva

Última plantilla escollida, aquesta és molti interessant per la seva distribució, que ens permet molts camins, mantenint l’estil minimalista amb els valors que es volen representar.

CONCLUSIONS

Un cop documentats ja podem començar a seguir un camí més concret. L’estil de la nostre marca es bàsic i senzill. A més, recordem que volem transmetre seguretat, joventut, profesionalitat i qualitat (en aquest respectiu ordre).

Així doncs, la plantilla que més pot representar aquests valors, és la de Vilva que, com ja s’ha dit, té una distribució perfecte per aquest cas.

S’ha de destacar el fet de que les plantilles són gratuïtes i que, per tant, totes són molt similars. Per tant, el fet d’escollir una plantilla o l’altre es basa en petits detalls, com poden ser la seva distribució principal o la forma d’alguns títols i organització.

Un cop ja sabem la nostre plantilla i hem analitzat una mica la distribució (pinterest i trello), toca treballar-la nosaltres mateixos (següent apartat).

M20 ECOMERCE 02 Documentació

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *