VÍDEO O-STOCKS ANIMARCA

Aquí s’ha creat el vídeo final de l’animarca. Ens hem trobat davant de diferents problemes, ja que la idea plantejada inicialment, a l’hora de realtzar-la, no donava un bon resultat. 

Per exemple, l’inici del vídeo havia de ser amb el protaginista irant a camera vestit d’una forma que no li agradava. El resultat no quedava bé. Així doncs, s’ha canviat aquest tros i s’ha ficat al personatge caminant per un camí. 

ambé s’ha canviat l’apartat del camí, on s’ha exclós la part on es visaulitzava sols el camí i la part del primer pla ha ocupat tot el temps. 

Per últim, també s’ha canviat la forma de l’animarca en sí, ja que una patjada feia que el logo no es veies correctament, així doncs, s’ha buscat un fons blanc i, en comptes de sortir el logo pel terra, ha sortit per cama, quedant amb un fons blanc.

Tot i les desviacions que s’han tingut, el resultat final no ha estat gens malament, i tamb´es pot valorar d’una forma positiva el canvi, ja que tot i anar a contracorrent, s’ha aconseguit treure un molt bon resultat.

M20 ANIMARCA 09 Producció i muntatge

Navegación de la entrada


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *